news

    bunker wins BCO national award
    bunker at littlewoods has won the prestigious british council for offices (bco) national award for projects up to 2000sqm - the 4th design award that bunker has collected this year

    bunker was developed for capital & centric as speculative office space as a precursor to the regeneration of the larger buildings on the former littlewoods site which is to be transformed into a film industry campus. the bco judges loved seeing ‘a dated warehouse’ transformed into a ‘creative + agile workplace’

    our soapworks project, winner of the regional award for refurbished / recycled workspace was also given a special recognition by the judges for ‘its flexibility + bold branding’

    for more project details see officework + rework sections of our website
loader
shedkm